VÄLKOMMEN TILL JURIDISKA STEROIDER SVERIGE
 

OBS! Innan jag går vidare kommer jag att förklara denna webbplats endast recension om Crazy Bulk produkter, den här webbplatsen är inte officiell hemsida. För inköp kan endast genom att besöka den officiella hemsidan och kan genom att klicka på knappen Besök Officiella Hemsidan Nu! som finns på denna webbplats.

Crazy Bulk får riktiga kundbevis från människor som du varje dag. Varför inte gå med i tusentals framgångsrika människor som gör sina drömmar förverkliga. Börja din Crazy Bulk-resa idag och på mindre än 30 dagar kan du hävda din GRATIS Crazy Bulk-tröja.

JOHN MILLER - SKICKA I 8 VECKOR

Används Crazy Bulk Cutting Stack i 8 veckor.

Ytterligare framsteg med Anadrole och D-Bal.

CHANDLERS FRAMSTEG

Jag använde klippstapeln. Jag bytte ut testosteron för d-bal och lade till hgh-x2. Jag köpte den här stapeln hoppas att det skulle hjälpa mig att börja klippa för sommaren, och det blåste mitt sinne.

Jag gick från 188 pund till 175 och har fortfarande samma styrka som tidigare.

Du måste fortfarande träna och äta hälsosamt under det här för att maximera dina resultat. Jag jobbade 7 dagar i veckan och följde en måttlig strikt diet med ett par fusksmål om dagen. Det är definitivt värt pengarna, och jag kommer att köpa igen i framtiden. Det är ett mycket komplett tillägg. Och det är bara början.

JESSIE’S KUNDBREV

Används D-Bal i 1,5 månader

Jag har fått magert muskel i mina armar, ben, rygg och kärna. Jag har nu tonade områden där jag brukade ha kroppsfett.

Gick från 14% kroppsfett till 11%. Jag kan lyfta 10 kg mer än jag kunde för en månad sedan, och kan trycka 25 kg mer.

Innan jag tog D-Bal kände jag mig som om jag hade toppat och min muskelmassa inte förbättrade, oavsett hur svårt jag arbetade. Denna produkt hjälpte mig att få den kropp jag ville ha; rippad och tonad! Jag ÄLSKAR Crazy Bulk Products !!!

Jessie, Arizona

ROY LÄGGER TILL 30 KG

Används: HGH-X2 och Winidrol i 30 dagar.

Gick en bra 16 kg och blev smalare.

Biceps / triceps synligt större, axlar starkare och mer definierade. Vaskularitet i underarmar, biceps sköt genom taket.

Min styrka vinster i varje enskild lyft sköt genom taket. Jag känner mig som ett monster på dessa saker (och börjar se ut som en) ... kommer fortsätta att köpa om och om igen.

Roy, Texass

SHEENA PÅ ANVAROL

ANVÄNDS: ANVAROL I 6 VECKOR

"Bibehållen muskelmassa under skärningsfasen - ingen vätskeretention.

Minskade 4% fett i tiden jag använde produkten utan drastiska åtgärder - kunde fortfarande äta kolhydrater och bra delar.

Ingen förlust av styrka även på reducerade kalorier. Kunna slutföra flera reps.

Jag måste säga att jag var lite tvivelaktig om den här produkten har tagit den "riktiga affären" men har blivit positivt överraskad. Jag har använt det under min skärningsfas för att förbereda sig för en tävling så att ingen verklig muskeltillväxt noteras dock med att jag inte har förlorat någon heller. Jag har märkt hur lätt det har varit att luta sig ner utan att behöva ta de vanliga drastiska åtgärderna. Faktum är att jag fortfarande har kolhydrater och har inte behövt klippa ut dem helt denna gång.

Så jag skulle definitivt rekommendera till någon som tänker prova den.

Sheena, NZ "

JAME’S UPPDATERING

ANVÄNDS: DBAL I 6 VECKOR

Innan jag begicks till DBal var min vikt 84,2 kg. Efter en 4 veckors period att ta DBal ökade min vikt till 86,6 kg.

Jag har funnit när jag har tagit DBal har mina energinivåer ökat i gymmet och min styrka har gått från 80kg till 130kg bänk på egen hand.

Min träningsordning varar i 1 1/2 till 2 timmar om dagen måndag till fredag. Jag går igenom alla stora musklerna dagligen. Jag använder dag sex för att komma ikapp på någon musklerpop jag missade under veckan och dagen 7 som vilodag. Förutom att äta hälsosamt - de enda kosttillskott som jag har tagit är DBall och en bra kreatin.